Imagine cu o femeie în pat pe un fundal portocaliu - Libresse

Să te trezești și să găsești sânge pe cearceaf nu e cel mai bun mod de a-ți începe ziua.

Și dacă ai protecția adecvată, nici nu trebuie să se întâmple. De ce ai nevoie de protecție suplimentară pe timp de noapte pentru prevenirea scurgerilor menstruale? Ei bine, se pare că atunci când stai întinsă, sângele curge diferit față de momentele în care stai în picioare. De aceea, ai nevoie de un absorbant de noapte precum Libresse Maxi Goodnight.

Absorbantele de noapte sunt mai lungi în spate față de absorbantele obișnuite. Cum sângele menstrual tinde să se acumuleze sub fund dacă dormi pe spate, această lungime suplimentară previne scurgerile. De asemenea, dacă te răsucești mult în somn, unele absorbante ajung într-o parte, cauzând scurgeri de sânge. Miezul unic al absorbantelor Libresse asigură adaptarea la mișcările corpului atunci când te răsucești, prevenind scurgerile menstruale. Așa că te poți odihni liniștită.

Cum să oprești menstruația abundentă noaptea

Pijamale
Pantalonii de pijama

Aceștia îți vor asigura un strat suplimentar de protecție până la cearceafuri, ceea ce înseamnă că sunt mai puține șanse să le pătezi.

Pantaloni suplimentari
Chiloți suplimentari

O pereche suplimentară de chiloți pe deasupra celor obișnuiți va absorbi orice scurgeri. Alege lenjerie mai groasă din bumbac, de culoare închisă, pe care să nu se vadă petele.

Prosop
Prosop de mâini vechi

Așază un prosop de mâini vechi sub fund înainte să te întinzi în pat. Acesta va absorbi orice scurgeri și îți va proteja cearceafurile.

Hârtie igienică
Acoperire suplimentară

Înfășoară câteva foi de hârtie igienică pe lungime și așază teancul în chiloți, sub absorbantul de noapte, pentru un nivel de absorbție suplimentar.

Aleză
Protecție pentru saltea

O aleză va preveni pătarea permanentă a saltelei. Dacă dormi în altă parte, ia una cu tine.

Continuă să te informezi

Descoperă mai multe