Libresse

Fiind una dintre cele mai importante mărci de produse de igienă feminină, Libresse știe că încrederea și confortul merg mână în mână cu dorința de a „îndrăzni orice”. Pentru că nimic nu ar trebui sa te tina pe loc. De aceea, Libresse vrea să ajute femeile să își maximizeze potențialul cu produse concepute pentru a-ți acorda încrederea de a depăși toate obstacolele. 
 
Oferim o gamă de absorbante ce asigură protecție triplă împotriva scurgerilor și absorbante zilnice cu formă unică pentru a se adapta formelor corpului – cu Libresse poți să îndrăznești orice în fiecare zi, indiferent că ești la menstruație sau nu.

Trăiește. Îndrăznește orice.

Essity, compania noastră mamă

Essity este lider mondial în domeniul produselor de igienă și sănătate. Grupul dezvoltă și produce produse sustenabile de îngrijire personală, sănătate și șervețele. Produsele sunt vândute în aproximativ 100 de țări, sub multe mărci de renume, inclusiv mărcile internaționale importante TENA și Tork și mărcile regionale Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda și Zewa. Essity are sediul principal în Stockholm, Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm.

Pentru mai multe informații, vizitează www.essity.com