#BloodNormal

Menstruația este o parte naturală a vieții, de ce apare atât de rar pe ecrane? Cu siguranță dacă ascundem ceva atât de normal, acest lucru doar va alimenta rușinea și sentimentul de jenă resimțite de multe femei când vine vorba despre menstruație. Să vorbim deschis despre aceasta.

Campania noastră #BloodNormal își propune să elimine tabuurile menstruației. Am realizat un sondaj online pe 10.017 bărbați și femei și am aflat că 74%* dintre aceștia vor să vadă o reprezentare mai realistă a menstruației în reclame. Noi arătăm situații adevărate de viață; arătăm sânge; arătăm oamenilor că singura modalitate de a distruge stigmatul este de a face invizibilul vizibil.

Prin aducerea sângelui în față, pe ecrane și în cadrul conversațiilor, deschidem calea pentru femeile de mâine. În definitiv, discuțiile despre menstruație nu ar trebui să fie la fel de normale ca menstruația în sine?


[Surse: *Essity a realizat un sondaj online pe 10.017 bărbați și femei, cu vârsta cuprinsă între 13 și 50 de ani din Marea Britanie, Franța, Olanda, Suedia, Rusia, Mexic, Argentina, Africa de Sud, China și Malaezia. Interviurile pentru sondaj au avut loc în perioada 18 aprilie - 9 mai 2017. Marja de eroare pentru acest studiu este de +/- 0,98%. Sondajul a fost gestionat de Bilendi, o companie internațională de cercetare și sondaje]

Colaborări care inspiră

Combinație de imagini pentru a arăta că menstruația este normală - Libresse
Colaj de imagini pentru a arăta că menstruația este normală - Libresse

Colaborăm cu persoane talentate din toată lumea pentru a face menstruația un subiect vizibil în cultura majoritară. De la renumita actriță franceză Victoire Dauxerre, la comedianta copil Saffron Herndon, echipa noastră creativă va încuraja fiecare femeie să îndrăznească orice.

Finanțarea ideilor deosebite

Bursele noastre transformă discursuri persuasive în proiecte finalizate pentru a da frâu liber conversației despre #BloodNormal. Fii pe fază pentru a afla ultimele știri despre concurs și despre uimitoarele talente pe care le descoperim.

Distribuie Tweet