DESCOPERĂ NOILE ABSORBANTE LIBRESSE FRESH PROTECT!

BUCURĂ-TE DE PROSPEȚIME ȘI PROTECȚIE!

Fie că străbate deșertul sau aleargă pe străzile orașului, ultramaratonista Rebecca Watson nu se oprește nici când îi începe menstruația. Absorbantele Libresse FreshProtect au un nou strat superior care lasă pielea să respire și formă unică SecureFit™, pentru protecție totală împotriva scurgerilor. Astfel, se simte fresh, încrezătoare și protejată până la finalul cursei. 

CONFORT SPORIT ȘI PROTECȚIE

Datorită formei unice Secure Fit®, absorbantele noastre sunt create pentru a se mula perfect pe formele corpului tău astfel încât să fii protejată împotriva scurgerilor. Astfel, te poți simți încrezătoare orice ai face.

SENZAȚIE DE PROSPEȚIME ÎNTREAGA ZI

Te poți bucura de prospețime și protecție pe tot parcursul zilei datorită stratului superior ce lasă pielea să respire și nucleului de absorbție rapidă ce te protejează de dimineață până seara.

Când viața merge pe repede înainte, ai nevoie de un absorbant care să țină pasul cu ritmul tău. Absorbantele Libresse FreshProtect au un strat superior ce lasă pielea să respire și formă unică SecureFit® care se mulează perfect pe corpul tău pentru confort și protecție împotriva scurgerilor. Orice ai face te poți simți fresh și încrezătoare pentru că tu deții controlul.

Trei produse pentru menstruație pe un fundal turcoaz - Libresse

Descoperă produsele pentru menstruație