Libresse.com este, desigur, un site unde putem oferi informații despre noi și produsele pe care le comercializăm, dar este și un loc unde îți poți exprima gândurile și ideile sau distribui imagini și link-uri, întrebări și răspunsuri.

Pentru ca acesta să funcționeze și ca Libresse.com să fie un site minunat, este important ca toată lumea să se simtă binevenită și să fie tratată bine. Iată câteva reguli de bază pe care credem că toți trebuie să le urmăm: 

Comentariile

Pentru a putea scrie un comentariu trebuie să îți creezi un cont pe Libresse.com.
Pe site mai există și alte servicii care necesită, de asemenea, înregistrarea.
Prin înregistrare, ești de acord cu următoarele:

- Fără atacuri la persoană
Nu poți insulta, lua în derâdere sau ataca niciun alt utilizator. Defăimarea și calomnia,
rasismul și incitarea la ură rasială sunt, desigur, strict interzise. Nu poți transmite sau publica pe acest site niciun material, nicio informație sau alte forme de comunicare care încalcă legile sau reglementările aplicabile.

- Fără atitudini nepotrivite
Fii amabilă și politicoasă. Nu încerca să îi provoci pe ceilalți și nu folosi un limbaj necorespunzător. Nu recurge la amenințări sau agresivitate.

Toate contribuțiile de pe forum trebuie să denote respect și prietenie. Amintește-ți că spui lucruri pe care oamenii le ascultă! Și nu uita că toată lumea are dreptul la propria părere, chiar dacă nu ești de acord cu aceasta. Acesta este efectiv întregul concept al forumului.

Doar persoane reale, vă rugăm

Nu poți utiliza Libresse.com în scopuri comerciale, cum ar fi pentru a promova/ comercializa produse și servicii. Respectă legile privind dreptul de autor (spre exemplu, nu publica materiale care nu îți aparțin). Libresse.com nu își asumă nicio răspundere față de utilizatorii care încalcă legile privind dreptul de autor prin publicarea unor materiale pentru care nu dețin dreptul de publicare. Te rugăm să citești mai multe în secțiunea Mențiuni legale.

Site-ul Libresse trebuie să fie un loc plăcut, unde toată lumea poate beneficia de asistență privind menstruația și subiectele strâns legate de aceasta. Așadar, îl vom curăța în mod regulat, prin eliminarea mesajelor care încalcă regulile, care nu respectă legea sau care îi afectează pe ceilalți utilizatori ai site-ului. Mai mult, anunță-ne dacă observi ceva ce crezi că trebuie eliminat!

Fotografii

Acordă atenție fotografiilor pe care le încarci. Toți utilizatorii pot adăuga o fotografie la profil. Fotografia va fi afișată în secțiunea Profilul meu și în dreptul comentariilor (dacă nu ai optat pentru a rămâne utilizator anonim). Amintește-ți că orice persoană conectată îți poate vizualiza fotografia, așadar ai grijă ce încarci. Și reține că poți încălca legea dacă încarci, de exemplu, o fotografie a unei celebrități fără acordul persoanei vizate și/ sau a fotografului.

Încălcarea regulilor

Credem că regulile site-ului Libresse chiar fac acest site mai bun pentru tine, așadar ne așteptăm ca toți utilizatorii să le respecte. Vom interzice accesul pe site al oricărei persoane care încalcă aceste reguli sau care nu îi respectă pe ceilalți utilizatori. Citește mai multe despre condițiile noastre generale în secțiunea Mențiuni legale.

Dezavantajul Internetului

Reține că mulți pretind că sunt ceea ce nu sunt pe internet. Ai grijă cu cine vorbești și nu publica niciodată date personale direct pe site. Dacă observi că cineva se poartă ciudat, îți cere lucruri neobișnuite sau ceva asemănător, spune-ne!

În cele din urmă!
Fii de treabă!
Ai grijă de tine și distrează-te!