Ne pasionează ceea ce facem și ne pasă ca produsele noastre să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea tuturor - incluzând cea a apropiaților noștri.

Toți avem nevoie de produse care funcționează pentru noi și avem nevoie ca acestea să fie sigure. Sigure pentru corpurile noastre și pentru planetă. Și apreciem transparența cu privire la componentele lor – este ceva la ce ne-am aștepta și noi.

Cei 5 piloni ai protecției 

Fiecare din următorii piloni este ilustrat de un angajat Essity responsabil cu Siguranța Produselor. Cunoaște-i pe cei care lucrează zi de zi pentru siguranța ta. 

1. Furnizori

Corpurile noastre merită ce este mai bun, așadar avem standarde înalte pentru produsele noastre. Maria ne ajută să găsim furnizori siguri și sustenabili peste tot în lume. Se asigură că folosim doar materiale de la furnizori care produc în mod etic și la cele mai înalte standarde.

Nu ne bazăm doar pe ce ni se spune, cerem detalii de la furnizorii noștri pentru a ști exact totul. Și ne asigurăm că se ridică la standardele Essity globale - dacă nu, este un “Muțumesc, dar nu mulțumesc” din partea noastră.

A portrait photo of Maria
MARIA

2. Materiale

Folosim doar materiale de înaltă calitate pentru a fabrica produsele noastre, deci verificăm fiecare material, în fiecare produs, în mod regulat și atent.

Gunilla este unul dintre experții noștri în siguranța produselor și chestiuni reglementare. Ea este mereu atentă la materialele și îngriedientele din produsele noastre, și nimic nu îi scapă. Pentru ca un material să primească avizul echipei noastre, trebui să:

  • Fie exact materialul pentru produsul căruia îi este destinat, persoanei căreia îi este destinat și duratei sale de folosință.
  • Să conțină elemente chimice doar în concentrații sigure, bazate pe ultimele cercetări.
  • Să treacă de procedurile noastre amănunțite de testare, care le depășesc cu mult pe cele cerute de lege.

Fiecare material și produs trebuie desigur să treacă de toate legile și reglementările în vigoare.

A portrait photo of Gunilla
CUNOAȘTE-O PE GUNILLA
Folosim doar materiale de înaltă calitate pentru produsele noastre și verificăm fiecare material din fiecare produs în mod regulat și atent.

3. Testarea

Peter este unul dintre specialiștii noștri în siguranța produselor. El testează produsele noastre pentru a se asigura că sunt sigure. Testările noastre depășesc ceea ce se cere în mod normal prin lege. Programele noastre de testare pot include: 

  • Analizarea urmelor de elemente chimice nedorite pentru a le aduce la un nivel foarte scăzut
  • Verificarea pe o cultură bacteriologică dacă un material este toxic
  • Teste dermatologice și/sau teste pe consumatori cu privire la toleranța pe piele (Nu vrem să ne lăudăm, dar suntem unul din inițiatorii programului EDANA, care cere o exigență mai mare a testării pentru produsele absorbante).
A portrait photo of Peter
CUNOAȘTE-L PE PETER

4. Producția

Avem standarde înalte. Procesul nostru fluid de producție ne permite să creăm doar produse de cea mai înaltă calitate, care îndeplinesc cele 5 cerințe ale noastre – calitate, sănătate și siguranță, igienă și mediu.

Jay ne ajută să supervizăm cum sunt făcute produsele și se asigură că urmăm reguli stricte când fabricăm produsele:

  • Doar materiale și ingrediente ce îndeplinesc standardele de siguranță sunt folosite.
  • Folosim un sistem de control al calității pentru a ne asigura că produsele noastre sunt exact așa cum le dorim. Chiar și agenții de curățenie din fabricile noastre sunt verificați.
  • Procesele noastre de fabricare sunt controlate pentru a ne asigura că totul funcționează perfect de la început la sfârșit.
  • Suntem certificați. Urmăm Practicile de Bună Manufacturare (GMP) sau aplicăm măsuri adiționale pentru în zone precum cosmetice, produse ce intră în contact cu mâncarea sau aparatură medicală.
A portrait photo of Jay
CUNOAȘTE-L PE JAY
Procesul nostru fluid de producție ne permite să creăm doar produse de cea mai înaltă calitate, care îndeplinesc cele 5 cerințe ale noastre – calitate, sănătate și siguranță, igienă și mediu.

5. Contactul permanent cu consumatorii

Este important ca produsele noastre să funcționeze pentru toată lumea. Deci suntem mereu gata să ascultăm ce aveți de zis despre produsele noastre, de bine sau rău. Fiecare plângere sau opinie este importantă pentru noi.

Jenny știe cât de importante sunt grija și atenția. Ea ne ajută să monitorizăm produsele pentru a rămâne sigure chiar și când părăsesc fabrica. Dacă primim o plângere, ea o rezolvă imediat în cel mai bun mod. Sau dacă plângerea este serioasă, o echipa de siguranță a produselor și experți medicali se adună în 48 de ore pentru a corecta problema. Dacă - iar asta se întâmplă foarte rar – un produs are un defect de fabricare, anunțăm autoritățile pentru a planifica o retragere de pe piață. Noi te ținem mereu la curent în timpul procesului.

A portrait photo of Jennie
CUNOAȘTE-O PE JENNIE