Pink origami vulva with text “Our purpose: we break V-Zone taboos to free women from stigma
Pink origami vulva with text “Our purpose: we break V-Zone taboos to free women from stigma

Scopul nostru: Demontăm tabuurile legate de Zona-V* pentru a le elibera pe femei de prejudecăți

CE CREDEM

Trecând prin plăcere și durere, prin flux ușor sau abundent, de la prima menstruație până la ultima și tot ce se află între ele – vaginurile și vulvele sunt o parte uimitoare a corpului uman și merită să fie apreciate și îngrijite. Suntem determinați să demontăm tabuurile legate de menstruații, vaginuri și vulve, astfel încât femeile din jurul lumii să se simtă puternice, înțelese și să își trăiască viața fără teamă sau rușine.

Murdar Natural

Singurele lucruri greșite vizavi de corpurile noastre sunt neadevărurile care le înconjoară. Niciodată nu vom spune că sângele, secrețiile, mirosul vaginului sau al vulvei sunt impure sau greșite. Sângele nu este albastru. Iar femeile nu s-au născut să fie niște panseluțe.

Pentru alții Pentru tine

Viața ta. Corpul tău. Alegerile tale. Respectăm acest lucru. Nu o să-ți spunem niciodată ce poți face și ce nu, sau cum ar trebui să arăți și cum nu.

Tăcere Discuții deschise

Corpurile și experiențele femeilor nu vor fi reduse la tăcere. Nu ne este teamă să vorbim despre Zona-V, să demontăm tabuuri sau să ne luptăm cu stereotipuri dăunătoare.

Excluzând Inclusiv

Nu există doar un singur mod de a fi femeie. Suntem de partea tuturor. Includem femei și experiențe cât se poate de diverse. Și îi includem și pe bărbați, pentru a demonta tabuurile.

Sacrificând Avem grijă

Ne pasă de planetă așa cum ne pasă de tine. Deci nu inovăm niciodată fără a ne gândi și la drepturile planetei noastre. 

*Vaginul, vulva și partea în formă de V vizibilă din față