Imagine cu un produs pe un raft din baie - Libresse

Atunci când devii prima dată conștientă de nevoia îngrijirii intime ca parte a rutinei tale de igienă feminină, perspectiva alegerii săpunului, absorbantelor zilnice sau șervețelelor potrivite poate părea copleșitoare.

Dar dacă știi ce produse de igienă feminină sunt benefice pentru tine, nu vei mai fi descurajată.

Poți simplifica întregul proces gândindu-te la stilul tău de viață și cum îți afectează nevoile specifice când vine vorba de îngrijire intimă. Pentru că modul în care îți petreci ziua, obiceiurile tale de îngrijire și anumite etape ale vieții au un impact asupra rutinei tale de igienă feminină.

Dacă ești adolescentă

Fie că ți-a venit menstruația sau nu, trebuie să menții zona intimă foarte curată. Folosește ca parte a igienei tale zilnice un săpun intim precum Libresse Intimate Wash cu extract de apă de mentă. Și cum menstruația neregulată, sângerarea între menstruații și secreția vaginală pot fi frecvente și imprevizibile în adolescență, folosește un absorbant zilnic Libresse în fiecare zi pentru o senzație de prospețime în zona intimă.

Dacă ești sportivă

Curățenia după ce faci sport e foarte importantă. Folosește un săpun intim când faci duș după sport. Dacă te grăbești, încearcă să folosești șervețele intime, care vor curăța și împrospăta zona intimă. Cu un absorbant zilnic respirabil, precum Libresse DailyFresh cu formula ProSkin, te vei simți, de asemenea, curată și vei avea o senzație de confort pe tot parcursul zilei.

Dacă ești o persoană care călătorește frecvent

Când petreci perioade lungi în mișcare și nu poți face duș atât de des pe cât ți-ai dori, poți păstra prospețimea folosind absorbantele zilnice Libresse DailyFresh. La fel ca lenjeria intimă din bumbac, aceste absorbante zilnice sunt respirabile, ceea ce înseamnă că au grijă de zona ta intimă oferindu-ți senzație de prospețime și confort. Și încearcă să folosești șervețele intime după ce mergi la toaletă. Te vor împrospăta, te vor ajuta să previi mirosurile neplăcute și vor menține echilibrat nivelul pH-ului delicat al zonei intime.

Dacă epilezi cu ceară sau razi zona intimă

Îndepărtarea regulată a părului pubian poate duce la o piele sensibilă, uscată sau chiar iritată. Spuma intimă Libresse pentru piele epilată conține extract de gălbenele, care va calma și hidrata pielea delicată a zonei intime când te razi la duș. Nu uita să folosești un exfoliant după depilare pentru zona respectivă și un gel cu aloe vera pentru hidratare. După două zile poți trece la un săpun intim Libresse. Și îți recomandăm să folosești un absorbant zilnic Libresse DailyFresh pentru confort în fiecare zi.

Dacă ai născut

După naștere, este posibil ca zona ta intimă să fie dureroasă și inflamată. O spumă intimă precum Libresse Soothing Wash Mousse cu vitamina E și gălbenele este excelentă pentru calmarea pielii. În schimb, absorbantele zilnice Libresse îți vor proteja lenjeria intimă de lohie și vor ajuta la păstrarea zonei curate și fără mirosuri neplăcute. Folosirea de șervețele intime va împrospăta, de asemenea, zona intimă după ce te duci la baie, datorită proprietăților calmante ale vitaminei E.

Continuă să te informezi

Descoperă mai multe