Image which highlights the features of the CurveFit - Libresse

rămâne fixat pe lenjerie indiferent cât de mult te miști

Absorbante zilnice care rămân fixate pe lenjerie indiferent cât de mult te miști – poate că sună prea bine ca să fie adevărat. Dar Libresse a făcut din ele o realitate. Absorbantele zilnice Libresse Curvefit™ au o formă unică ce se adaptează corpului tău, ceea ce le face să se potrivească perfect. Spre deosebire de alte absorbante zilnice pe care nu te poți baza că vor rămâne fixate, absorbantele CurveFit™ nu se vor deplasa.

Și asta pentru că absorbantele zilnice CurveFit™ au fost concepute cu partea din față mai lată, pentru a preveni alunecarea și o secțiune mediană subțire și pliabilă, care rămâne fixă indiferent de cât de mult te miști. Aceasta înseamnă încredere maximă, dar și confort, indiferent dacă ești activă sau te relaxezi.

Vrei să mergi cu bicicleta, să te distrezi sau să faci sărituri cu coarda elastică de la o înălțime mare? Nicio problemă. Absorbantele zilnice CurveFit™ se adaptează contururilor zonei intime, pentru confort pe durata întregii zile, ca să îndrăznești să faci orice. Nici nu vei ști că se află acolo.

Trei absorbante zilnice cu umbre pe un fundal roz - Libresse

Descoperă mai multe absorbante zilnice