Imagine cu o femeie mergând pe o stradă aglomerată din oraș - Libresse

POARTĂ CE VREI

Când vine vorba de lenjerie intimă, nu orice se potrivește tuturor. Unele femei preferă chiloții brazilieni sau bikinii, iar altele preferă boxerii. Libresse știe acest lucru și de aceea a creat un absorbant zilnic care să se potrivească oricărui tip de lenjerie intimă: absorbantele zilnice Libresse Multistyle. Să poți scăpa de o grijă când te pregătești să ieși în oraș poate face cu adevărat diferența pentru întreaga ta zi.

Aceste absorbante zilnice versatile au margini flexibile, care se pliază pe orice tip de lenjerie intimă porți. Așa că le poți cumpăra cu încredere, știind că poți purta orice tip de lenjerie intimă dorești.

Caracteristicile produsului

Făcând parte din gama de absorbante zilnice Dailyfresh, Libresse Multistyle au fost concepute utilizând formula ProSkin. Acest lucru nu înseamnă doar că lasă pielea să respire, ci și că sunt create cu o infuzie care menține pH-ul pielii echilibrat, pentru o zonă intimă sănătoasă.

Nucleul lor foarte absorbant îți oferă protecție împotriva scurgerilor, ca să te simți curată, confortabilă și încrezătoare în fiecare zi. De asemenea, sunt foarte convenabile. Ambalate individual, absorbantele zilnice Libresse Multistyle pot fi introduse discret în geanta de umăr, geanta sport sau în poșetă, fără să ocupe prea mult spațiu. Ideale pentru utilizare zilnică.

Absorbantele zilnice Libresse Multistyle – concepute pentru a-ți face viața mai ușoară.

Trei absorbante zilnice cu umbre pe un fundal roz - Libresse

Descoperă mai multe absorbante zilnice