V-Protection & Freshness Absorbante zilnice Classic

Avem vești bune pentru tine - să te simți confortabilă și protejată a devenit acum mai ușor și mai sustenabil. Am făcut câteva modificări la absorbantele noastre zilnice Libresse V-Protecție și Prospețime astfel încât sunt mai bune ca niciodată. Încearcă-le și vei vedea că îți vor îndeplini așteptările și că sunt foarte ușor de utilizat.

Tehnologia noastră adaptabilă Cour-V™ este aici să-ți ofere îngrijire pentru Zona V ca tu să te bucuri de absorbție optimă - inclusiv a mirosurilor - pentru a te păstra proaspătă și protejată ziua întreagă. Pentru și mai multă încredere în tine, îți oferă adaptabilitate maximă și potrivire corpului tău, ceea ce știm cât de important este. Am adăugat un nou design intuitiv pe partea superioară a absorbantului. Aruncă o privire și vei vedea cât de ușor este acum să potrivești absorbantul în poziția corectă.

Am vrut să contribuim și la bunăstarea planetei, așa că am redus amprenta de carbon micșorând resursele folosite în fabricarea absorbantelor*. Lucrăm și cu organizația ClimatePartner pentru a contracara emisiile rămase prin investiția în programe de reîmpădurire.
Asta înseamnă multe plusuri! Acum doar trebuie să le încerci. Te vei convinge că sunt subțiri, confortabile, se adaptează corpului tău și oferă absorbție optimă - inclusiv a mirosurilor.

Cu alte cuvinte, absorbantele zilnice Libresse V-Protecție și Prospețime îți vor face viața mai ușoară, ceea ce este cu adevărat o veste bună!

*produs fabricat cu consum redus de CO₂ în comparație cu produsul anterior bazat pe studiile Life Cycle realizate de Essity

Motive pentru a iubi:
  • Tehnologie adaptabilă Cour-V™
  • Adaptabilitate maximă
  • Senzație incredibilă de confort
  • Îngrijire de top pentru Zona V
  • Amprentă de carbon redusă
De unde poți cumpăra
4 retailers

Potrivit pentru:

Zi
Zi
Noapte
Noapte
După sex
După sex
Secreții și spotting
Secreții și spotting
Transpirație
Transpirație
Exerciții fizice
Exerciții fizice

Produse alternative

Absorbante zilnice Classic Deo Fresh
dailies classic protection

Absorbante zilnice Classic Deo Fresh