dailies Pure Sensitive™ Absorbante zilnice PureSensitive

Absorbantele zilnice PureSensitive oferă confort pentru pielea ta sensibilă din zona V. Acum sunt mai bune ca niciodată, datorită tehnologiei adaptive Cour-V™. Rămâi proaspătă și protejată toată ziua.

Ești în căutarea unui absorbant zilnic care să aibă grijă de pielea ta sensibilă? Poftim! Absorbantele zilnice PureSensitive au 0% alergeni comuni,nu au parfumuri sau coloranți, astfel încât să te simți cu adevărat naturală. Au fost aprobată de Skin Health Alliance.

Aceste absorbante zilnice oferă adaptabilitate maximă și potrivirea perfectă pentru forma și fluxul unic al corpului, iar tehnologia noastră adaptivă Cour-V™ oferă îngrijire se top, astfel încât să beneficiezi  de o absorbție sigură și fără riscuri a fluidelor pentru a te menține proaspătă și protejată toată ziua.

Ne pasă de mediu la fel de mult precum ne pasă de zona ta V. De aceea, ambalajul exterior al acestor absorbante este reciclabil.*

Este timpul să le încerci!

* Ambalajul este reciclabil din punct de vedere tehnic, pentru diverse scopuri. După reciclare poate rămâne o cantitate mică de reziduuri nereciclabile

Motive pentru a iubi:
  • 0% parfum
  • Prietenos cu pielea sensibilă
  • Fără coloranți
  • Tehnologie adaptabilă Cour-V™
  • Energie regenerabilă certificată

Potrivit pentru:

Zi
Zi
Noapte
Noapte
Secreții și spotting
Secreții și spotting
După sex
După sex
Piele sensibilă
Piele sensibilă
Transpirație
Transpirație
Exerciții fizice
Exerciții fizice
Zi de zi
Zi de zi