dailies Pure Sensitive™ Gel intim PureSensitive

Pielea sensibilă a zonei tale intime merită o îngrijire specială, în fiecare zi. Ca parte a liniei noastre de produse Libresse V-Care™, am conceput gelul PureSensitive™ pentru spălarea zilnică a zonei intime, în special pentru pielea sensibilă a zonei intime. Deoarece nu conține săpun și parfumuri, gelul este suficient de blând pentru utilizare zilnică la duș. Formula sa este eficientă și blândă, astfel încât nu va perturba valoarea naturală a pH-ului zonei tale V, și ajută la minimizarea riscului de iritare a pielii. Te vei simți proaspătă și curată după fiecare spălare.

Care este diferența dintre noul Gel Libresse PureSensitive™ și un gel normal de duș?

Majoritatea gelurilor de duș nu au o valoare a pH-ului potrivită zonei intime. Un dezechilibru în valoarea pH-ului mucoasei vaginale permite apariția și creșterea ciupercilor și bacteriilor nedorite, care apoi provoacă apariția infecțiilor și a mirosului neplăcut și perturbă echilibrul de umiditate al pielii din zona intima. 

Ar trebui femeile să-și spele zona V doar cu apă sau cu un produs special conceput pentru îngrijirea zonei intime?
Sfatuim folosirea unui gel special pentru ingrijirea zonei intime. Unele dintre motive sunt:

Valoarea pH-ului apei este în jur de 7,0, care este considerată o valoare neutră, dar care este semnificativ peste valoarea pH-ului ideală a zonei V (3,5-5,0).

Apa nu îndepărtează toate lichidele, cum ar fi lubrifianții vaginali pe bază de ulei sau cei prezenți în mod normal în prezervative (în mare parte pe bază de silicon).

Curățarea temeinică nu este posibilă numai cu apă, pur și simplu nu are suficientă „putere” pentru o curățare temeinică.

Unele bacterii/ciuperci se atașează puternic de membrana mucoasă și nu pot fi îndepărtate doar folosind apă.

Motive pentru a iubi:
  • 0% săpun și 0% parfum pentru a reduce riscul de iritare a pielii în zona intimă
  • Combinația noastră specială de ingrediente blânde curăță delicat pielea zonei tale intime sensibile
  • pH-ul echilibrat nu perturbă valoarea naturală a pH-ului zonei tale V
  • Testat dermatologic si ginecologic

Potrivit pentru:

Piele sensibilă
Piele sensibilă