Roll.Press.Go

Vremurile se schimbă

Menstruația nu trebuie să fie o perioadă problematică, oricât de ocupată ești. Atât timp cât ești organizată și ai absorbantele pentru menstruație potrivite la tine, atunci când ai nevoie de ele, poți trece cu brio de perioada menstruației.

Dar aruncarea la gunoi a absorbantelor pentru menstruație poate fi uneori o problemă, în special dacă nu ești acasă. Conform cercetării realizate de Libresse, când vine vorba de produse de igienă feminină, eliminarea absorbantelor este o nemulțumire comună. Și acest lucru este perfect logic.

De aceea, Libresse a creat Roll.Press.Go. Absorbantele pentru menstruație pot fi eliminate în mod igienic și discret, oriunde te afli. Nu ai un coș de gunoi în apropiere? Nicio problemă. Ambalajul Roll.Press.Go are un sistem unic de autosigilare pe toate părțile, așa că poți sigila igienic în interior absorbantul folosit, pentru a-l arunca apoi la gunoi. Ambalajul Roll.Press.Go rămâne perfect sigilat chiar și după aruncarea la gunoi.

simplu, igienic & discret

Înainte de Roll.Press.Go, eliminarea absorbantelor însemna de obicei înfășurarea unui absorbant folosit în bucăți de hârtie igienică sau căutarea unei pungi de plastic în geantă, în care să-l ascunzi până puteai găsi un coș de gunoi sau o unitate de eliminare a absorbantelor. Ambele soluții erau incomode și neplăcute, mai ales dacă nu aveai la dispoziție nici hârtie igienică, nici pungă de plastic.

Dar nu mai este cazul. De acum, fie că te afli la birou, în avion, faci jogging în parc sau ești într-un club de noapte aglomerat, tot ce trebuie să faci atunci când schimbi absorbantul este să îl înfășori pe cel folosit în ambalajul auto-adeziv, să apeși marginile și gata. Asta e tot. Roll.Press.Go: simplu, igienic și discret.

Trei produse pentru menstruație pe un fundal turcoaz - Libresse

Descoperă produsele pentru menstruație