Prima menstruație

Prima menstruație

De la crampe și schimbări de dispoziție la diferitele produse de igienă disponibile, află tot ce trebuie să știi despre prima menstruație. Plus sfaturi esențiale despre cum să faci față cu brio menstruației.
Pubertate

Pubertatea

Tot ce trebuie să știi despre semnele și stadiile pubertății la fete. În plus, sfaturi despre cum să faci față părților dificile, astfel încât să nu-ți fie afectate sănătatea și starea de bine.
Femeie așezată pe o bicicletă albă, cu soarele apunând în depărtare - Libresse

Viața înainte și după menstruație

Am adunat toate informațiile de care poți avea nevoie despre fiecare aspect al ciclului menstrual. Așadar, menstruația și viața de zi cu zi pot fi compatibile, indiferent de etapa ciclului menstrual în care te afli.
Imagine cu o femeie întinsă pe canapea ce suferă de crampe abdominale - Libresse

Provocările menstruației

Dacă știi cauzele problemelor menstruației, ești mai bine pregătită pentru acestea, atunci când apar. Indiferent dacă trebuie să faci față crampelor sau scurgerilor sau unor probleme mai grave ce necesită asistență medicală, aici vei găsi toate informațiile.
Sex și relații

Sex și relații

Te îngrijorează perspectiva sarcinii sau ai o întrebare despre sex? Aici vei găsi o mulțime de informații și sfaturi utile despre sexualitate, sex protejat și sarcină, separând miturile de realitate.
În preajma menopauzei

În preajma menopauzei

Dacă poți identifica simptomele premenopauzei vei fi mai bine pregătită pentru schimbările prin care trece corpul tău. De la sângerare pre-menopauză la bufeuri și dureri de sâni, iată cum poți face față acestei perioade problematice.
Imagine cu o femeie cu un prosop în baie - Libresse

Îngrijirea intimă de zi cu zi

O serie de sfaturi și informații utile despre îngrijirea intimă și igienă. Ca să poți fi sigură că vei beneficia de prospețime și confort în fiecare zi.

Stresul îți poate întârzia menstruația?

Ai o întrebare despre prima menstruație?