comfort & security Absorbante Comfort Security Maxi Goodnight+ cu aripioare

Absorbantele Libresse Comfort & Security Maxi Goodnight+  au noua tehnologie Max Cour-V™adaptabilă corpului tău și 3 zone inteligente de absorbție pentru protecție maximă în timpul menstruației cu flux super abundent.  

Noua tehnologie Max Cour-V™  adaptabilă corpului tău îți oferă o îngrijire de ultimă generație pentru Zona V. 
Cu 3 zone inteligente de absorbție, o absorbție rapidă și adaptabilitate maximă te vei simți pe deplin sigură. Pentru că la Libresse vrem ca tu să îndrăznești orice.

Flux foarte abundent

V-Flow meter

Every woman’s flow is unique. So use our V-flow indicator to find your ideal towel. The higher the level of red in the V, the more absorbent the towel.

De unde poți cumpăra
2 retailers
  • Despre produs
  • Potrivit pentru:
  • Ce conțin produsele noastre

Despre produs

Noua tehnologie adaptabilă Cour-V™ folosită în crearea absorbantelor îți oferă protecția de care ai nevoie și cea mai adaptabilă formă creată de noi chiar și în timpul zilelor cu flux abundent. 

3 X ZONE DE ABSORBȚIE Zonele omogene din fața, mijlocul și spatele absorbantului îți oferă protecția ideală. 

ABSORBȚIE RAPIDĂ: O suprafață absorbantă și o formă specială fac din aceste absorbante alegerea perfectă pentru menstruațiile abundente. 

ADAPTABILITATE MAXIMĂ. Elementele flexibile și aripioarele oferă acestor absorbante cea mai adaptabilă formă creată de noi, permițându-le să se adapteze corpului și fluxului tău menstrual. 

AMBALAJ REALIZAT CU CONSUM REDUS DE CO2. Ambalajul este realizat în proporție de cel puțin 80%* din plante, materiale reciclate sau surse obținute cu amprentă redusă de carbon.    

ROLL.PRESS.GO™.

Această tehnologie le permite acestor absorbante să fie extrem de convenabile, ușor de folosit și ușor de aruncat în siguranță. Pur și simplu desfă un nou absorbant, apoi învelește-l pe cel folosit în folia rămasă. Apasă pe laterale pentru a-l lipi și ești gata. Este igienic și discret la fiecare pas. Chiar dacă nu te afli lângă un coș de gunoi, îl poți pune în geantă, fiind sigură că ambalajul nu se va desface – folia Roll Press Go™ va rămâne mereu lipită.   

Technology

MAX COUR-V™ Discover the perfect protection and our most adaptive fit.

Try our Libresse Comfort & Security Maxi Goodnight sanitary pads. With the new max Max Cour-V™ adaptive technology, With the new Max Cour-V™ adaptive technology, they provide the next level of V-Zone care during super heavy periods. These towels truly understand your intimate area. They collect fluid through and across your V-Zone while feeling pleasant to wear. With 3x smart blood absorption zones and maximum adaptability they catch and lock your flow to keep your clothes and bedsheets stain free. An extra length makes you feel perfectly secure.

Because at Libresse, we want you to sleep fearless.

  • 3X ABSORPTION ZONES deal not only with how blood comes out, but also with how it flows and travels.
  • MAXIMUM PROTECTION for any sleeping position.
  • MAXIMUM ADAPTABILITY allows for the perfect fit to your unique body shape and flow.

Potrivit pentru:

Noapte
Noapte
În timpul menstruației
În timpul menstruației

Ce se află în interiorul și exteriorul produselor noastre.

Află mai multe despre fiecare strat din produsele noastre.
STRATUL SUPERIOR
Un material realizat din fibre de polimeri eficient în absorbția sângelui și a altor lichide pentru a păstra absorbantul uscat în contact cu pielea.
CENTRUL ABSORBANT
Un amestec de pastă de celuloză și super absorbanți care mențin sângele în interiorul absorbantului.
STRATUL POSTERIOR
O peliculă fină de plastic este ultima barieră care îți menține lenjeria uscată și fără pete.
STRATUL SUPERIOR
Un material realizat din fibre de polimeri eficient în absorbția sângelui și a altor lichide pentru a păstra absorbantul uscat în contact cu pielea.
CENTRUL ABSORBANT
Un amestec de pastă de celuloză și super absorbanți care mențin sângele în interiorul absorbantului.
STRATUL POSTERIOR
O peliculă fină de plastic este ultima barieră care îți menține lenjeria uscată și fără pete.
Află mai multe despre ingredientele și materialele pe care le folosim:
ADEZIVUL
Toate straturile absorbantului sunt prinse printr-un adeziv făcut în principal din rășini sintetice și diverși polimeri. Este folosit de asemenea pentru a fixa absorbantul de lenjeria ta.
FOLIE ADEZIV
Hârtie siliconată care protejează adezivul de pe spatele absorbantului până când acesta este folosit.
FOLIE PROTECȚIE
Peliculă din diverși polimeri care protejează absorbantul până îl folosești.
PUNGĂ PLASTIC
Ambalajele noastre sunt realizate din 50% plastic reciclabil provenit din trestie de zahăr. Ceilalți 50% reprezintă un mix de polietilenă.